Välkommen 28 april kl. 19.00 när vi visar teaterföreställningen Hockeymorsa och hockeyfarsa. En romantisk komedi på hemmaplan. Speltid: 120 min inkl. paus

Biljetter kan du köpa på: https://bit.ly/3T8UAVK

Tidiga morgnar i en kall ishall – kanske inte de bästa förutsättningarna för en spirande romans, men det är just här, på läktaren, denna romantiska komedi utspelar sig.
Björn och Frida är två rätt ensamma singelföräldrar. Men under barnens hockeyträning möts de och blir förälskade. Björn visar sig vara extremt tävlingsinriktad och tycker att man spelar för att vinna. Frida är mest glad för att hennes son har roligt. I ishallen väcker sporten det absolut värsta och absolut bästa i dem båda. Passion och våld kolliderar i denna gripande föreställning om kärlek – både till varandra och till vår älskade sport; ishockeyn.

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Välkommen till
Park Folkets Hus
Arrangemanget genomförs med stöd från Stockholms stad. I samarbete med Riksteaterföreningen söder om Söder och ABF Stockholm.

Share This