Film på Park

Kom och mingla, och se film i klassiskt miljö på Park Folkets hus! Vi starta som biograf den 12 september. 

Nu är Park registrerad som biograf med namnet Bio Park i Älvsjö. Det innebär att man kommer att få köpa biljett till varje föreställning men samtidigt innebär det att vi kan visa filmer redan från premiärdagen. Så det blir fler sprillans nya filmer framöver.

Men programmet är inte klart ännu. Vi vill visa så nya filmer som möjligt, och just nu flyttas premiären på flera nya filmer fram med kort varsel. Så vi får komma med information allteftersom det blir klart vad vi kan visa. 

Söndagarna 12/9, 26/9, 3/10, 10/10, 24/10, 14/11 och 28/11 kommer vi att visa en barn/familjefilm klockan 14.00 och en vuxenfilm klockan 17.00. Förutom det erbjuder vi rykande färska filmer även 1 och 3/10. Se nedan.  

Pris Barnfilm 70 kr, Vuxenfilm 90 kr. 

Fredagen den 1 oktober 19.00 och söndagen den 3 oktober kl 17.00 visar vi den nya Bond filmen NO TIME TO DIE. 

—————————————————————

 Biljetter till NO TIME TO DIE kan köpas här nedan.  

För att komma till programmet och köpa biljetter klicka här.

Från den 29/9 är Corona restriktionerna upphävda. Vi kommer då att ha 80 stolar i salongen. Första filmerna när vi bara hade 40 stolar blev relativt snabbt slutsålda. Först till kvarn gäller. 

Vuxenfilmerna på Park visas i samarbete mellan Filmrådet på Park och ABF Stockholm 

Hälsningar/Filmrådet på Park

 

Datum för Bio Park i höst

Från och med i höst har vi gått över från att vara Filmklubb till att vara Biograf med möjlighet att visa aktuella filmer från premiärdagen. Vi heter från och med nu Bio Park i Älvsjö, så håll utkik efter våra annonser om vilka filmer vi ska visa framöver. Man kommer...

läs mer
Share This