Film på Park

Kom och mingla, och se film i klassiskt miljö på Park Folkets hus! Vi startade som biograf den 12 september 2021.

Nu är Park registrerad som biograf med namnet Bio Park i Älvsjö. Det innebär att man kommer att få köpa biljett till varje föreställning men samtidigt innebär det att vi kan visa filmer redan från premiärdagen. Så det blir fler sprillans nya filmer framöver.

Programmet för våren 2022 är bara delvis klart ännu. Vi vill visa så nya filmer som möjligt, och just nu flyttas premiären på flera nya filmer fram med kort varsel. Så vi får komma med information allteftersom det blir klart vad vi kan visa. Kommande filmtillfällen med en barnfilm 14.00 och en vuxenfilm 17.00 är 22/5 samt en extra föreställning med en rykande färsk actionfilm 12/6

Söndagen den 22/5 14.00 visar vi familjefilmen Tuffa gänget. Biljettpris 70 kr.

Klockan 17.00 visar Dramakomedin Diorama. Biljettpris 90 kronor

Söndagen den 12 juni kl 17.00 visar vi Top Gun: Maverick

 

Från 9/2 2022 upphör alla restriktioner angående begränsat antal deltagare, därefter används inte heller vaccinpass. Men vid symtom ska man hålla sig hemma.

gPå grund av att vi håller på och byter tekniksystem kan du inte köpa biljetter här på hemsidan denna gång. Däremot går det bra att boka biljetter.- De hämtas senast 30 minuter före föreställningen.

För att komma till programmet och boka biljetter klicka här.

OBS! vänta inte för länge med att fylla i alla uppgifter, köpa och betala, programmet har en tidsram för hur länge man kan hålla på. Om det går mer än 15 minuter stänger systemet av den påbörjade bokningen och det kommer ett meddelande om att det inte gått att boka. Du kan då föröka igen men vara snabbare. .

Vuxenfilmerna på Park visas i samarbete mellan Filmrådet på Park och ABF Stockholm

Hälsningar/Filmrådet på Park

12 juni visar vi Top Gun

12 juni visar vi Top Gun

Välkommen till Bio Park i Älvsjö den 12 juni för att se Top Gun: Maverick Action från 2020 (Premiär 2022). Från 11 år.  2 tim 10 min. Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete "Maverick" Mitchell där han hör hemma - en modig...

läs mer
Share This