Välkommen till Bio Park söndagen den 14 oktober kl. 17.00 att se filmen The Apprentice. Från 11 år. Engelskt tal och svensk text. Längd 2 timme och 2 minuter.

Inträde 100 kr. Biljetter köps via bioparkalvsjo.se
alternativt på Park Folkets hus 45 min innan föreställning, i mån av plats

I en tid då New Yorks skyline förändras lika snabbt som makten skiftar bakom kulisserna, stiger en ung ambitiös Donald J. Trump fram. 1970-talets Manhattan är en grogrund för stora drömmar och större risker, och Trump är fast besluten att lämna sin fars skugga och skriva sitt eget namn i stadens betong. På vägen till toppen möter han Roy Cohn, en politisk fixare och advokat med förmågan att manipulera både lagen och pressen. Under Cohns vägledning förvandlas Trump till en maktspelare utan samvete, där gränsen mellan framgång och fördärv suddas ut. Deras strategi av lögner, hot och mediaspektakel banar väg för en framtid som ingen skulle förutse.

The Apprentice tar oss ner I det amerikanska imperiets underliv. Filmen kartlägger en ung Donals Trumps övertagande av makten genom en hänsynslös uppgörelse med den inflytelserika advokaten och politiska fixaren Roy Cohn.

Svensk biopremiär: 11 oktober 2024
Distributör: Nordisk Film

Bio Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att Bio Park i Älvsjö inte genomför återköp av biljetter. Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

Välkommen till en genuin filmupplevelse i klassisk miljö önskar Filmrådet på Park!

Share This