Film på Park

Kom och mingla, och se film i klassiskt miljö på Park Folkets hus! Vi starta som biograf den 12 september. 

Nu är Park registrerad som biograf med namnet Bio Park i Älvsjö. Det innebär att man kommer att få köpa biljett till varje föreställning men samtidigt innebär det att vi kan visa filmer redan från premiärdagen. Så det blir fler sprillans nya filmer framöver.

Programmet för våren 2022 är bara delvis klart ännu. Vi vill visa så nya filmer som möjligt, och just nu flyttas premiären på flera nya filmer fram med kort varsel. Så vi får komma med information allteftersom det blir klart vad vi kan visa. 
De datum vi kommer att visa film under våren är 16/1, 6/2, 20/2, 13/3, 3/4 och 24/4. Eventuellt kommer ytterligare tillfällen längre fram i vår.   

Söndagen den 6/2 kl 14.00 visar vi barnfilmen Bamse och vulkanön och 17.00 – Parallella mödrar. 

Söndagen den 20/2 14.00 visar vi barnfilmen ÄNNU INTE BESTÄMD –  och 17.00 – Uncharted 

Pris Barnfilm 70 kr, Vuxenfilm 90 kr. 

För att kunna erbjuda en säker miljö ur smittsynpunkt kräver vi för tillfället vaccinationsbevis. Observera att du även behöver visa giltig ID-handling. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.
Vi har också dragit ner antalet platser i salongen så det ska vara ett säkert avstånd mellan alla platserna. 

För att komma till programmet och köpa biljetter klicka här.

OBS! vänta inte för länge med att fylla i alla uppgifter, köpa och betala, programmet har en tidsram för hur länge man kan hålla på. Om det går mer än 15 minuter stänger systemet av den påbörjade bokningen och det kommer ett meddelande om att det inte gått att boka. Du kan då föröka igen men vara snabbare. 

Vuxenfilmerna på Park visas i samarbete mellan Filmrådet på Park och ABF Stockholm 

Hälsningar/Filmrådet på Park

 

Bamse och vulkanön visas 6/2 kl 14.00

Bamse och vulkanön visas 6/2 kl 14.00

Söndagen den 6 februari kl 14.00 visar vid Bamse och vulkanön En tecknad barnfilm från 2020. Barntillåten. Svensk tal, svensk text. 1 tim. 9 min. Just när allt är lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega,...

läs mer
Parallella mödrar visas 6/2 kl 17.00

Parallella mödrar visas 6/2 kl 17.00

Söndagen den 6/2 kl 17.00 visar vi Parallella mödrar här på Bio Park i Älvsjö Drama från 2021. Från 11 år. Svensk text. 2 tim. 3 min. Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men...

läs mer
Share This