Film på Park

Kom och mingla, och se film i klassiskt miljö på Park Folkets hus! Vi starta som biograf den 12 september. 

Nu är Park registrerad som biograf med namnet Bio Park i Älvsjö. Det innebär att man kommer att få köpa biljett till varje föreställning men samtidigt innebär det att vi kan visa filmer redan från premiärdagen. Så det blir fler sprillans nya filmer framöver.

Men programmet är inte klart ännu. Vi vill visa så nya filmer som möjligt, och just nu flyttas premiären på flera nya filmer fram med kort varsel. Så vi får komma med information allteftersom det blir klart vad vi kan visa. 

Söndagarna 12/9, 26/9, 3/10, 10/10, 24/10, 14/11 och 28/11 kommer vi att visa en barn/familjefilm klockan 14.00 och en vuxenfilm klockan 17.00. 

Pris Barnfilm 70 kr, Vuxenfilm 90 kr. 

 24 oktober kl 14.00 visar vi barnfilmen Baby-Bossen 2: Familjeföretaget och
samma dag kl 17.00 visar vi Bröllop, begravning och dop – filmen

För att komma till programmet och köpa biljetter klicka här.

OBS! vänta inte för länge med att fylla i alla uppgifter, köpa och betala, programmet har en tidsram för hur länge man kan hålla på. Om det går mer än 15 minuter stänger systemet av den påbörjade bokningen och det kommer ett meddelande om att det inte gått att boka. Du kan då föröka igen men vara snabbare. 

Från den 29/9 är Corona restriktionerna upphävda. Vi kommer då att ha fler stolar i salongen. Första filmerna när vi bara hade 40 stolar blev relativt snabbt slutsålda. Först till kvarn gäller. Vi har ingen möjlighet att göra återköp. 

Vuxenfilmerna på Park visas i samarbete mellan Filmrådet på Park och ABF Stockholm 

Hälsningar/Filmrådet på Park

 

Datum för Bio Park i höst

Från och med i höst har vi gått över från att vara Filmklubb till att vara Biograf med möjlighet att visa aktuella filmer från premiärdagen. Vi heter från och med nu Bio Park i Älvsjö, så håll utkik efter våra annonser om vilka filmer vi ska visa framöver. Man kommer...

läs mer
Share This