Välkommen att ta del av Körverket Tal till nationen som uppfördes under 2022 i Ställbergs gruva och är en hyllning till yttrandefriheten. Vi visar verket 23/4 kl 18.00. Biljetter 100 kr, ungdomar upp till 25 år 75 kronor. – kan du köpa på bioparkalvsjo.se – alternativt köpa på plats på Park Folkets hus från 45 före föreställningen i mån av plats (obs ej kontanter).

OM FÖRESTÄLLNINGEN

Nu kan du uppleva konstgruppen Ful och musikern Sara Parkmans omtalade show på bio igen. Nypremiär den 3 februari 2023.
Tal till nationen är en nyskriven föreställning av regissören Nasim Aghili från konstgruppen Ful. De tre skådespelarna Timimie Märak, Ellen Nyman och Alejandra Goic backas upp av fyra musiker och en flerspråkig kör på 21 personer, som leds av musikern Sara Parkman.

Sjung med i både nya och välkända låtar! Tal till nationen är en färgstark antinationalistisk föreställning som väljer gemensamhet istället för polarisering och hat.

1 timme och  53 minuter. Distributör Folkets Hus och Parker.

PÅ PLATS – PÅ PARK FOLKETS HUS

Före filmen kan du köpa snacks, alkoholfri dryck, öl och vin.

Kom och stöd oss genom att se film och fika.

Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att vi inte genomför återköp av biljetter. Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

Välkommen

Park Folkets Hus

Share This