Välkommen 19/2 kl 17.00 att se Danmarks oscarsbidrag – Inträde 90 kr. Biljetter köps via bioparkalvsjo.se alternativt på Park Folkets hus 45 min innan föreställning, i mån av plats

Rahimi, en kvinnlig journalist, beger sig till Mashhad, Irans heliga stad, för att undersöka en rad mord som skett under en kort tid.
Gärningsmannen är övertygad om att han utför Guds verk genom att rensa gatorna från prostituerade kvinnor. Men ju närmare men kommer att avslöja mördaren desto svårare blir det att skapa rättvisa eftersom allt fler hyllar honom som en hjälte.

Filmen är baserad på den verkliga ”Spider killer”, Saeed Hanaei, som brutalt mördade 16 kvinnor mellan 2000 och 2001. Den prisade regissören Ali Abbasi levererar en nervig thriller och en hård anklagelse mot ett samhälle där grav orättvisa är en del av vardagen.

Från 15 år. Persiskt tal och svensk text. 1 timme och 57 minuter. Svensk biopremiär 20 januari 2023. Distributör TriArt. Danmarks oscarsbidrag.

Bio Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att Bio Park i Älvsjö inte genomför återköp av biljetter. Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

Välkommen till en genuin filmupplevelse i klassisk miljö önskar Filmrådet på Park!

Share This