Välkommen att ta del av regissören Ben Afflecks film Air om Michael Jordan och sportmärket Air, den 16/ 4 kl. 17.00
Inträde 90 kr. Biljetter köps via bioparkalvsjo.se  
alternativt på Park Folkets hus 45 min innan föreställning, i mån av plats

Från den prisbelönade regissören Ben Affleck kommer AIR till biograferna den 5 april, vi visar den 16 april. I filmen avslöjas det avgörande partnerskapet mellan den dåvarande rookien Michael Jordan och Nikes nystartade basketdivision som revolutionerade sportvärlden och populärkulturen med varumärket Air Jordan. Denna gripande berättelse följer den karriärdefinierade chansningen där allt stod på spel, den kompromisslösa visionen av en mamma som vet värdet av sin sons enorma talang och basketfenomenet som skulle bli störst av alla.

1 timme och 52 minuter. Svenskt text engelskt tal. Svensk premiär 5 april 2023. Distributör Warner Brothers Entertainment

Bio Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att Bio Park i Älvsjö inte genomför återköp av biljetter. Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

Välkommen till en genuin filmupplevelse i klassisk miljö önskar Filmrådet på Park!

Share This