Välkommen 19/3 14.00 på en spännande film för barn från 7 år och uppåt. – En timme och 33 minuter. Svenskt tal. – Inträde 70 kr. Biljetter köps via bioparkalvsjo.se – alternativt på Park Folkets hus 45 min innan föreställning, i mån av plats

Maurice, en stor orange katt med talets gåva, reser från stad till stad och erbjuder sig att lösa deras plötsliga råttproblem. Keith, en ung pojke som kan spela flöjt, får med sig råttorna ut ur staden med hjälp av tonerna från hans instrument, medan Maurice tar emot betalningen. Vad människorna inte vet är att Maurice och Keith är vänner med råttorna och samarbetar för att tjäna lite mer pengar. Deras planer går som på räls tills de kommer till en helt ny stad där de träffar bokmalen Malicia, som leder dem på ett fasansfullt äventyr där de blir insyltade i att lösa stadens mystiska problem…

Premiär: 22 februari 2023
Distributör: Lucky Dogs

Barn under 7 år måste ha medföljande över 18 år.

Bio Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att Bio Park i Älvsjö inte genomför återköp av biljetter. Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

Välkommen till en genuin filmupplevelse i klassisk miljö önskar Filmrådet på Park!

Share This