Hjälp oss bevara – Park Folkets Hus i Liseberg – vår 90-åriga klassiker och mötesplats

Park Folkets Hus invigdes 1928 och har sedan dess drivits av frivilliga eldsjälar som brinner för att Liseberg/Örby slott ska ha en lokal mötesplats för både stora och små.

Park bjuder på fina anrika lokaler i en historisk byggnad där du kan se film, ordna konferens och fest. Under de senaste åren har vi åter börjat med filmvisning och sända Liveopera. Genom bidrag från boende, lokala företag, kommun och Boverket har vi haft möjlighet att genomföra ett flertal renoveringar och förbättringar av Parks funktion under flera år.

Vi har genom generösa bidrag från Länsstyrelsen men också från er i områdert, Handelsbanken i Älvsjö samt den firma som genomfört arbetet lyckat renovera fasaden. Nu står vi inför nästa utmaning. Plåttaket är gammalt och behöver renoveras inom de närmaste åren. Så nu behöver vi samla in pengar för att ha råd med det. Park är fint men har numera 91 år på nacken och då behöver huset ses om på olika sätt.

Vi vill att Park Folkets Hus ska fortsätta vara en levande mötesplats. Det är vad vi som arbetar med Park brinner och arbetar för! Vi hoppas att du också vill vara med i det arbetet.

Om Du vill bidra till att Park lever vidare och utvecklas, så kan Du sätta in pengar på vårt Gåvokonto – Bankgiro: 5063-7891. Det går också bra att swisha till 123 350 68 70.

Även mindre bidrag är betydelsefulla.

Utöver ekonomiska bidrag behövs fler personer som hjälper till i skötseln av huset och utveckling av verksamheterna. Engagera dig för något du vill. Alla krafter behövs.

Kontakta gärna någon i styrelsen för att få ytterligare information om prioriterade behov och var Du kan göra nytta.

Styrelsens mailadress är styrelsen@parkfolketshus.nu.

Se också vår hemsida: parkfolketshus.nu

 Styrelsen Park Folkets Hus / 2018 12 27

Share This