EN NATT PÅ LOUVREN: LEONARDO DA VINCI – en film som visar utställningen på Louvren visas på Park Folkets Hus 20/11 kl. 17.00, Välkomna

 Inträde 150 kr.
Biljetter kan du köpa på bioparkalvsjo.se alternativt köps på plats på Park Folkets hus från 16.30 i mån av plats (obs ej kontanter).

OM FILMEN
I samband med 500-årsminnet ordnades denna enorma da Vinci-utställningen på Louvren. Häng med på denna film som är en guidad visning på vita duken av utställningen.

Filmen är 1 timme och35 minuter lång och är barntillåten. Franskt tal, svensk textning.

Utställningen har hittills haft över 1 miljon besökare. Nu har den filmats nattetid utan publik, för att skapa en exklusiv guidad tur till biobesökaren. Ett unikt tillfälle att beskåda målningarna på nära håll. Just måleriet står i centrum, och hur han återskapade världen – ”måleriets vetenskap” – som han kallade det. Louvrens kuratorer är expertguider.

PÅ PLATS – PÅ PARK FOLKETS HUS

Före och under en kortare paus under filmen kan du köpa snacks, te, kaffe, öl och vin.

Kom och stöd oss genom att se film och fika.

Bio Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att vi inte genomför återköp av biljetter. Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

Välkommen

Park Folkets Hus

Share This