Söndagen den 16/8 kl 14.00 visr vi Draktränaren 3  på Park. Det är en animerad barn & familjefilm från 2019 av Dean DeBlois. Svenska röster: Jesper Adefelt, Norea Sjöquist, Niklas Falk, Susanne Barklund, Johan Hedenberg m fl.

Kom och se Dreamworks Animations tredje film om vikingen Hicke och hans drak-kompis! Hicke har blivit man och leder tillsammans med fästmön Astrid byn Dräggö. Tillsammans med sin älskade Astrid har Hicke lyckats skapa ett samhälle där Dräggös vikingar och drakarna kan leva tillsammans. Hans vän, draken Tandlöse, har blivit ledare för drakar av den typ som kallas nattfasor. Men hela Dräggö, både vikingar och drakar, hotas av den ondskefulla och hänsynslösa drakjägaren Grimmel den Grymme, som dessutom bär ansvaret för att Tandlöse är den sista Nattfasan som finns. Hicke och Tandlöses vänskap prövas återigen när de måste bege sig till en dold värld där de träffar en nattfasa som är en hona.

Obs! Från 7 år. Svenskt tal. 104 min.

Högst 40 platser i salongen för att kunna sitta glest av smittoskäl. De som kommer först har förtur.

Inträde köps i entrén via Swish, ej kontanter. Pris 50 kr. Då ingår alla barnfilmerna under säsongen! Barn under 7 år måste ha medföljande vuxen. Medföljande vuxen går in gratis med barnet. Filmen skulle ha visats i våras men blev inställd pga Covid19, det gör att ditt medlemskort för våren gäller för den här filmen.

Filmklubben på Park är en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Frågor? Maila oss på: park.bio.live@gmail.com

Välkommen till en genuin filmupplevelse önskar Filmrådet på Park!

Bildrättigheter: IMBD

Share This