Jorden runt på 80 dagar

Tecknad barnfilm från 2021. Barntillåten. Svensk tal, svensk text. 82 min.

Passepartout är en ung och nyfiken silkesapa som alltid drömt om att bli upptäcksresande. En dag träffar han den våghalsige och dumdristige grodan Phileas, som slår vad om att det går att resa jorden runt på 80 dagar, allt för att vinna 10 miljoner musslor. Passepartout ser en möjlighet av få utforska världen och tillsammans med sin nya vän inleder de ett galet och spännande äventyr fullt av överraskningar.

Baserat på den kända klassikern från 1872 av Jules Verne.

Regissör: Samuel Tourneux

Här kan du ser en trailer för filmen: https://youtu.be/Y3A3dgK-R3c

Inträde 70 kr. Biljetter kan du köpa under fliken Film här på hemsidan

Bio Park i Älvsjö drivs som en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Notera att Bio Park i Älvsjö inte genomför återköp av biljetter.

Biografen är utrustat med onumrerade stolar.

OBS! Covidreglerna har släppts, men visa ändå hänsyn. Stanna hemma om du, barnet eller någon annan närstående känner sig sjuk. Håll avstånd i lokalen. Låt oss ta hand om varandra!

Välkommen till en genuin filmupplevelse i klassisk miljö önskar Filmrådet på Park!

Bild och videorättigheter: SF Studios

Share This