Söndagen den 8/3 kl 17.00 visar vi King of comedy på Park. Komedi/satir från 1983 (1982) av Martin Scorsese med Robert De Niro och Jerry Lewis.
Rupert Pupkin (Robert de Niro) är en underhållare av världsklass – i alla fall enligt honom själv. Men trots sina 34 år bor han fortfarande hemma hos mamma, där han leder låtsasshower med kändisar i papp, och är hopplöst okänd. Desperat efter att slå igenom börjar han förfölja sin store idol, Jerry Langford (Jerry Lewis), i hopp om att denne ska ge honom chansen i sin tv-show. När det inte lyckas föds en djävulsk plan. Han ska kidnappa Langford och tvinga till sig några minuter i tv.

Scorseses svidande satir över den vanvettiga hungern efter kändisskap hyllas idag av många som hans bästa film.

Trailer för filmen: https://youtu.be/0wVhCCo02P4

Medlemskort 50 kr köpes på plats. Vi tar Swish. Kortet berättigar till inträde till samtliga fem filmer under säsongen!

Kom och ta en bit mat innan filmen! Från klockan 16:00 slår vi upp portarna och serverar mat och dricka, inklusive öl och vin, för dem som är sugna!

Här hittar du en Spotifylista med soundtracket från filmen, bl.a. Back on the Chain Gang med Pretenders:

Adress: Götalandsvägen 181, Älvsjö. Busshållplats Parkudden buss 165 resp 144 (runt hörnet).

Filmklubben på Park är en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968. Om du inte vill äta middag så har vi popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp!

Välkommen till en genuin filmupplevelse önskar Filmrådet på Park! (I samarbete med ABF)

Bildrättigheter: IMBD

Share This