Söndagen den 6/9 kl 17.00 visar vi klassikern The Shining på Park. ”Heeere’s Johnny”! Kom och se klassisk skräck från 1980 av Stanley Kubrick med Jack Nicholson och Shelley Duvall.
Jack Torrance (Jack Nicholson) kommer till det eleganta och ensligt belägna Overlook Hotel under lågsäsongen för att jobba som vaktmästare. Med sig har han sin fru (Shelley Duvall) och son (Danny Lloyd). Danny, som tillika med hotellets köksmästare, Dick Halloran, har en förmåga – the shining – att se in i framtiden anar att det finns onda krafter på Overlook Hotell. Väl insnöade på hotellet plågas Danny av hemska syner av händelser som tidigare utspelat sig på hotellet. Han säger dock inget om dessa syner till sin familj. Märkliga saker börjar dock efter hand inträffa på hotellet och situationen blir allt mer obehaglig…

The Shining anses som Stanley Kubricks mest kända film. Filmen baseras till stor del på romanen Varsel från 1977 av Stephen King och innehåller musik från Wendy Carlos som bl.a. även gjort musiken till A Clockwork Orange.

Officiella trailern för filmen (rättigheter Warner brothers): https://www.warnerbros.com/movies/shining/

Högst 40 platser i salongen för att kunna sitta glest av smittoskäl. De som kommer först har förtur.

Medlemskort 50 kr köpes på plats. Vi tar Swish ej kontanter. Kortet berättigar till inträde till samtliga vuxenfilmerna under säsongen! Filmen skulle ha visats i våras men blev inställd pga Covid19, det gör att ditt medlemskort för våren gäller för den här filmen.

Av smittoskäl serverar vi inte mat, öl eller vin. Men självklart har vi dryck, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Trailer för filmen: https://www.youtube.com/watch?v=9hyPeJZvnvk

Adress: Götalandsvägen 181, Älvsjö. Busshållplats Parkudden buss 165 resp 144 (runt hörnet).

Filmklubben på Park är en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968. Om du inte vill äta middag så har vi popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp!

Välkommen till en genuin filmupplevelse önskar Filmrådet på Park! (I samarbete med ABF)

Bildrättigheter: SF Studios

Share This