Välkommen till Park där vi visar Madicken på Junibacken söndagen den 16/1 kl 14.00. Madicken på Junivacken är en barn & familjfilm från 1980 av Göran Graffman med Liv Alsterlund och Birgitta Andersson.
Baserad på Astrid Lindgrens andra bok om Madicken Engström. Året är 1916. Madicken bor på gården Junibacken tillsammans med sin mamma Kajsa, pappa Jonas, lillasyster Lisabet och tjänsteflickan Alva. På mamma Kajsas födelsedag har familjen Engström picknick, allt går dock inte som tänkt utan istället jagar en flock kossor upp familjen i ett träd. Hade Madicken något med det att göra? Eller är det Madickens låtsaskompis – Richard – som orsakar allt bus? Det är inte bara Madicken som hittar på saker. Lillasyster Lisabet kan också. Pilla in ärtor i näsan t. ex som knappt ens doktorn kan få ut. Följ med på Madickens och Lisabets äventyr på stor duk på klassiska Park i Älvsjö!

Barntillåten. Svenskt tal. 82 min.

Inträde köps i entrén via Swish eller kontant. Pris 50 kr. Då ingår alla fem barnfilmer för säsongen! Barn under 7 år måste ha medföljande vuxen. Medföljande vuxen går in gratis med barnet.

Filmklubben på Park är en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968.

Självklart har vi dryck, popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp kaffe!

Adress: Park, Götalandsvägen 181, Älvsjö. Hitta till oss: Buss 144 eller 165, hållplats Parkudden (gå 40 meter runt hörnet)

Frågor? Maila oss på: park.bio.live@gmail.com

Välkommen till en genuin filmupplevelse önskar Filmrådet på Park!

Bildrättigheter: www.astridlindgren.com

Share This