Kom och se A star is born på Park söndagen den 26/1 kl 17.00.  A Star Is Born är en amerikansk musikalisk dramafilm från 2018, producerad och regisserad av Bradley Cooper.
I A Star Is Born får vi möta musikern Jack Maine som blir förälskad i den kämpande artisten Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner.

Se Bradley Cooper och Lady Gaga i huvudrollerna och Andrew Dice Clay, Dave Chappelle och Sam Elliott i stödjande roller.

Filmen är den tredje nyinspelningen av dramat som gjorts i Hollywood. Filmen nominerades till inte mindre än åtta Oscars där den vann för bästa sång (Shallow).

Medlemskort för vuxenfilmerna under våren 50 kr köpes på plats. Vi tar Swish. Kortet berättigar till inträde till samtliga fem vuxenfilmer under säsongen!

Kom och ta en bit mat innan filmen! Från klockan 16:00 slår vi upp portarna och serverar mat och dricka, inklusive öl och vin, för dem som är sugna!

Trailer för filmen: https://www.warnerbros.com/movies/star-born/

Adress: Götalandsvägen 181, Älvsjö. Busshållplats Parkudden buss 165 resp 144 (runt hörnet).

Filmklubben på Park är en ideell verksamhet. Överskottet går till att rusta upp klassiska Park i Älvsjö. Park invigdes 1928 och visade film dagligen fram till 1968. Om du inte vill äta middag så har vi popcorn, godis och kaffe till försäljning. Kom och stöd oss genom att se film och ta en kopp!

Välkommen till en genuin filmupplevelse önskar Filmrådet på Park! (I samarbete med ABF)

Bildrättigheter: Warnerbros.com

Fotogalleri finns här: https://www.warnerbros.com/movies/star-born/#gallery

Trailer för filmen: https://www.warnerbros.com/movies/star-born/

Share This